Image
Mattias Persson, Monica Bruvik och Anders Elvinsson är talarna i analysblocket på Stora Retaildagen på Downtown Camper by Scandic den 14 oktober.
Mattias Persson, Monica Bruvik och Anders Elvinsson är talarna i analysblocket på Stora Retaildagen på Downtown Camper by Scandic den 14 oktober.

Stora Retaildagen – analyserna som ger dig försprång in i fastighetshösten

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på läget.
Publicerad den 15 September 2021

Dagen inleds med punkten "Vart är världen på väg?" där Swebanks chefsekonom Mattias Persson gör en ordentlig genomgång av det ekonomiska läget i världen och Sverige.
Därefter ger Monica Bruvik, senior analytiker på HUI, en bild av hur handeln i Sverige mår för tillfället och hur framtiden ser ut.
Och så avslutas blocket med att Cushman & Wakefields analyschef Anders Elvinsson gör en ordentlig genomlysning av hur marknaden för handelsfastigheter ser ut just, och vad som väntar i framtiden.

Om detta och mycket mer hör du alltså på Stora Retaildagen den 14 oktober på Downtown Camper by Scandic i Stockholm.
Säkra din plats i dag! (Mängdrabatt: Gå fyra betala bara för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)
Det går även att följa eventet digitalt till ett rabatterat pris.

Moderator är Anna Bellman och hon har Fredrik Kolterjahn som expertkommentator vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande här.

Patnerföretag är Citycon och RED.

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera? Svaren får du på Stora Retaildagen!

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:
Partners:Mer från Fastighetssverige