Image
Stora Retaildagen
Mathias Arnlinder och Parisa Pour, Rstudio for architecture.

Stora Retaildagen: Ett av Sveriges största återbruksprojekt

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Under dagen får vi en stor dos av analyser och inspiration – till exempel ett av Sveriges största återbruksprojekt där en nedgången restaurangmatsal i köpcentrumet Väla förvandlades till ett uppdaterat restaurangtorg bland annat med hjälp av 500 återbrukade möbler. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.


Stora Retaildagen
Jonas Ericsson, Nadia Tolstoy och Alessandro Cardinale diskuterar hur man skapar attraktiva handelsplatser i den rådande miljön på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Så här skapas attraktiva handelsplatser i ett tufft klimat

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Under dagen får vi en stor dos av analyser och inspiration – till exempel ett initierat panelsamtal om hur man egentligen skapar en attraktiv handelsplats i det tugga klimat vi befinner oss i. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.


Stora Retaildagen
Alexandra Stråberg, Anders Elvinsson, Frida Carlsson och Joakim Wirén står för ett antal tunga anlyser på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Analyserna som ger dig full koll

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Dagen inleds med en rad tunga analyser om makroläget, utsikterna för handelsfastigheter och hur e-handeln egentligen utvecklas. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.


Stora Retaildagen
Christopher Thour, Magnus Behrenfeldt och Monica Bruvik diskuterar cityhandelns överlevnad på Stora Retaildagen den 9 november.

Stora Retaildagen: Så här ska cityhandeln överleva krisen

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens intressanta programpunkter är ett panelsamtal om cityhandeln och hur man ska överleva krisen.


Stora Retaildagen
Anna K Johansson, Ronald Rico och Lisa Lagerén diskuterar framtidens retail-sektor på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Framtidens retail – så här utvecklas sektorn

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens intressanta programpunkter är ett panelsamtal om framtidens handel med tre namnkunniga personer på området.


Stora Retaildagen
Max Hultner intervjuas på Stora Retaildagen den 9 november på GT30 i Stockholm.

Stora Retaildagen: Max Hultner byggde handelsområde som 23-åring

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens alla intressanta programpunkter är en intervju med den unge fastighetsentreprenören Max Hultner som endast 23 år gammal byggde upp ett handelsområde.


Stora Retaildagen
Mattias Jacobsson

Stora Retaildagen: Succé-vd:n om marknadsläget och framtidsutsikterna

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. En av dagens alla intressanta programpunkter är en intervju med Jollyrooms vd Mattias Jacobsson där han ger sin syn på det speciella läget vi befinner oss i nu och vad han tror väntar runt hörnet.


Mall of Scandinavia.

Köpcentrumjätten har hittat nya värden efter pandemin

Stora Retaildagen Unibail-Rodamco-Westfield har utvecklats snabbare än planerat under pandemin. – Vi behöver skapa värde i annat än det som är lokaler, säger Louise Ryning.


Stora Retaildagen
I dag stänger anmälan till Stora Retaildagen som arrangeras på Downtown Camper by Scandic i Stockholm nästa torsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens mötesplats för dig som jobbar med retailfastigheter.

Stora Retaildagen: Höstens mötesplats för dig i retailsektorn – anmälan stänger i dag

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!


Stora Retaildagen
Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.

Stora Retaildagen: Cityhandelns framtid

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Ett av dagens angelägna teman är det om Cityhandelns framtid. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i övermorgon fredag!


Stora Retaildagen
Christoffer Börjesson medverkar i en punkt om IT-säkerhet på Stora Retaildagen nästa torsdag den 14 oktober. Anmälan stänger nu på fredag så säkra din plats med en gång!

Stora Retaildagen: IT-säkerhet – detta lär vi av Coop-attacken

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under dagen möter vi Strongholds Christoffer Börjesson i en föreläsning om IT-säkerhet och vad vi lär oss av Coop-attacken. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på fredag!


Stora Retaildagen
Anna K Johansson, Bojan Ticic, Elisabet Elmsäter Vegsö, Lennart Sten och Ronald Rico är talarna i panelsamtalet om framtidens retail på Stora Retaildagen den 14 oktober.

Stora Retaildagen – framtiden för handelsfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen avslutas med ett panelsamtal som ger dig full koll på framtidsläget för retailfastigheter.


Stora Retaildagen
Mattias Persson, Monica Bruvik och Anders Elvinsson är talarna i analysblocket på Stora Retaildagen på Downtown Camper by Scandic den 14 oktober.

Stora Retaildagen – analyserna som ger dig försprång in i fastighetshösten

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Dagen inleds med ett antal tunga analyser som ger dig full koll på läget.


Stora Retaildagen
Rickard Lyko medverkar i en intervju på Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper den 14 oktober.

Stora Retaildagen – intervju med Rickard Lyko om omnisatsningen och det nya landskapet

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. I en av punkterna möter du Rikard Lyko, vd på det börsnoterade hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko.


Stora Retaildagen
Notera den 14 oktober, då är det dags för Stora Retaildagen på Scandic Downtown Camper i Stockholm!

Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter

Stora Retaildagen Den 14 oktober är det dags för en ny upplaga av Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Under den här dagen får du reda på hur morgondagens retaillandskap kommer utvecklas, vilka som är vinnare och förlorare och hur du som fastighetsaktör bör agera. Säkra din plats i dag!


Se bilderna från Stora Retaildagen

Stora Retaildagen Den första upplagan av Stora Retaildagen bjöd på inspirerande dragningar, heta ämnen, intressanta diskussioner och massa mingel. Se bilderna från dagen här!


Stora Retaildagen
Hur ser framtidens handel och handelsfastigheter ut? Missa inte Stora Retaildagen den 20 februari!

Stora Retaildagen – anmälan stänger i dag!

Stora Retaildagen Transformation. E-handel. Hållbarhet. Showroom. Food & Beverage. Amazon. Upplevelser. Lyx. Omni. AI. Last mile. Lågpris. Generation Greta. Vilka trender är viktigast – hur kommer vi att konsumera i framtiden? Vad betyder utvecklingen för fastighetssektorn? Missa inte Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign i Stockholm på torsdag – anmälan stänger i dag.


Stora Retaildagen
Annika Winsth.

Stora Retaildagen – Annika Winsth om det ekonomiska läget

Stora Retaildagen Nordeas chefsekonom Annika Winsth analyserar det ekonomiska läget i Sverige och världen på Stora Retaildagen på Clarion Hotel Sign på torsdag om en vecka. Anmälan stänger i morgon!


Stora Retaildagen
Alessandro Cardinale, arkitekt och founding partner på Studio Stockholm.

Stora Retaildagen: I butiksdödens skugga – så skapas vinnande fysiska koncept

Stora Retaildagen Hur gör man för att utveckla framgångsrika butikskoncept i en tid där det pratas mycket om butiksdöden? Studio Stockholms Alessandro Cardinale exemplifierar på Stora Retaildagen med Synsams flaggskepp – Europas största glasögonbutik – i Bibliotekstan.


Stora Retaildagen
Lennart Sten.

Stora Retaildagen: Vd-intervjun – Lennart Sten

Stora Retaildagen Som före detta Europachef på GE Real Estate, ordförande i Fastighetsägarna Sverige och vd och grundare av Svenska Handelsfastigheter är Lennart Sten en av de allra tyngsta i den svenska fastighetssektorn. Sedan fem år driver han Svenska Handelsfastigheter – hur ser han på retailutvecklingen i dag och framöver? Missa inte Stora Retaildagen – anmälan stänger på fredag!