Image
Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.
Henriette Johansson, Håkan Pehrsson och Sofie Borg Landqvist medverkar i ett panelsamtal om cityhandelns framtid på Stora Retaildagen nästa torsdag.

Stora Retaildagen: Cityhandelns framtid

Stora Retaildagen Nästa torsdag, den 14 oktober, är det dags för Stora Retaildagen – mötesplatsen för dig som jobbar med retailfastigheter. Ett av dagens angelägna teman är det om Cityhandelns framtid. Säkra din plats i dag – anmälan stänger i övermorgon fredag!
Publicerad den 6 Oktober 2021

Cityhandeln har drabbats hårt när människor har arbetat hemifrån och turismen har minskat. Vilka effekter får pandemin framåt? Hur ser framtidens cityhandel i Stockholm ut? Svaret på de frågorna får vi av Henriette Johansson, Chef, Stadsrum och Retail på AMF Fastigheter, Håkan Pehrsson, vd på THERHQ och Sofie Borg Landqvist, chef, Handel, Stockholm på Vasakronan.
Stora Retaildagen arrangeras på Downtown Camper by Scandic i Stockholm nästa torsdag.

Säkra din plats i dag! (Mängdrabatt: Gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan) Anmälan stänger nu på fredag den 8 oktober.
Alla våra event är helt ombokningsbara fram till dagen före eventet.
Det går även att följa eventet digitalt till ett rabatterat pris.

Moderator är Anna Bellman och hon har Fredrik Kolterjahn som expertkommentator vid sin sida under dagen.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Patnerföretag är Citycon och RED.

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera? Svaren får du på Stora Retaildagen!

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:
Partners:Mer från Fastighetssverige