Image
Mathias Arnlinder och Parisa Pour, Rstudio for architecture.
Mathias Arnlinder och Parisa Pour, Rstudio for architecture.

Stora Retaildagen: Ett av Sveriges största återbruksprojekt

Stora Retaildagen Den 9 november är det dags för årets upplaga av Stora Retaildagen på Helio GT30 i Stockholm. Under dagen får vi en stor dos av analyser och inspiration – till exempel ett av Sveriges största återbruksprojekt där en nedgången restaurangmatsal i köpcentrumet Väla förvandlades till ett uppdaterat restaurangtorg bland annat med hjälp av 500 återbrukade möbler. Missa inte årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, handelsfastigheter.
Publicerad den 27 Oktober 2022

Många av våra handelsmiljöer står inför stora utmaningar i dag med upprustningsbehov, dåligt fungerande enheter och minskade intäkter kopplat till det. Hur går man vinnande ur den knipan? Med ledord som Reparera, Återanvända & Uppgradera visar Rstudio for architecture exempel på hur man formgivit en inomhusmiljö som svarar an på utmaningarna. I projektet Väla förvandlade man en nedgången restaurangmatsal till ett uppdaterat restaurangtorg i flera nivåer, innehållande en ökning av kommerisella ytor och ett återbruk av över 500 möbler.
Det är Parisa Pour, inredningsarkitekt SIR/MSA på Rstudio for architecture och Mathias Arnlinder, inredningsarkitekt SIR/MSA på Rstudio for architecture som håller i programpunkten.
Missa inte detta och mycket mer på Stora Retaildagen den 9 november på Helio GT30 på Grev Turegatan 30 i Stockholm.

Anmäl dig här!

Grupprabatt: Du kan anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre! Ange då "4 för 3" i rutan för Kampanjkod vid anmälan.

Du ser programmet här.

Stora Retaildagen är Årets mötesplats med 100 procent fokus på marknaden för retailfastigheter!

Dagen leds av den rutinerade och omtyckta moderatorn Anna Bellman och hon har expertkommentator/sidekick Fredrik Kolterjahn vid sin sida under dagen.

Du kan läsa mer om de medverkande talarna här.

Handelssektorn är mitt i en stor transformation – hur ser trenderna ut och hur kommer morgondagens retaillandskap att utvecklas? Vilka är vinnarna och förlorarna och hur bör fastighetsaktörerna agera?
Stora Retaildagen är årets mötesplats för dig som jobbar med, eller är intresserad av, retailfastigheter.

Dagens partners är: RED (Rico Estate Development), Rstudio for architecture och Strategisk Arkitektur. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Retaildagen 2022

Var: Helio, GT 30 (Bond), Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm

När: 9 november 2022 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
 


Stora Retaildagen är ett heldagsseminarium om handel och handelsfastigheter. Sektorn stöps om i en rasande fart, e-handeln tar marknadsandelar, köpcentrum blir upplevelsecentrum – de som inte hänger med i den snabba utvecklingen hamnar hopplöst på efterkälken.
Det här seminariet avhandlar de senaste trenderna inom sektorn. Skarpa analyser och spaningar blandas med intervjuer med nyckelpersoner inom retail och retailfastigheter.
Du kan följa framväxten av seminariet på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Film från tidigare event:
Partners:Mer från Fastighetssverige