Image

Stena färdigställer 155 hyresrätter

AFFÄRER Stena Fastigheter är i slutskedet av nybyggnationen av 155 hyresrätter på Telefonplan i Stockholm. Hyresrätterna har precis släppts ut på marknaden och förmedlas via Stockholm Stads bostadsförmedling och Stena Fastigheters egen hemsida. Inflyttning sker från sommaren.
Publicerad den 25 Mars 2009

- Det är fantastiskt roligt att kunna tillföra marknaden 155 nya hyresrätter. Intresset för lägenheterna har varit otroligt stort med över 1 000 sökande på ett par dagar. Vi har även planer på att fortsätta bygga på både Telefonplan och i Bromma. Det är tufft att nyproducera hyresrätter idag. På Telefonplan bygger vi på egen mark i ett attraktivt läge där vi redan har ett förvaltningsområde. Detta gör att vi får ihop kalkylen, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter.

Telefonplan är en expansiv stadsdel där det byggs och planeras för ytterligare närmare 2 000 nya bostäder de närmaste åren förutom Stena Fastigheters 155 hyresrätter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige