Image

Paulsson avgår - efterträdare utsedd

Karriär Jan Johansson blir ny vd och koncernchef i Peab efter Mats Paulsson. Johansson tillträder vid årsstämman den 10 maj.
Publicerad den 17 Mars 2011
Mats Paulsson. Bild: Peab. Bild: Peab
Mats Paulsson. Bild: Peab. Jan Johansson. Bild: Peab. Bild: Peab
Jan Johansson. Bild: Peab.

Mats Paulsson kommer att vara kvar i Peabkoncernen, som vice styrelseordförande.
Jan Johansson började på Peab 1986. Han har sedan 2009 varit vice koncernchef med ansvar för Peabs operativa verksamhet.

- Jan Johansson har varit vice koncernchef och ansvarig för den operativa verksamheten sedan 2009. Han har under den tiden på ett övertygande sätt visat att han är kompetent och kvalificerad för att axla rollen som vd och koncernchef. Jag är säker på att Jan kommer att föra företaget vidare i Peabs anda på ett utmärkt sätt. Det är också mycket tillfredsställande att Mats Paulsson kommer att kvarstå i Peabkoncernen som vice styrelseordförande och därmed vara tillgänglig för koncernen i frågor rörande marknad och kunder, säger Peabs styrelseordförande Göran Grosskopf.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige