Image
Humlegården hyr ut cirka 700 kvadratmeter till Nordic Wellness i Solna strand.
Humlegården hyr ut cirka 700 kvadratmeter till Nordic Wellness i Solna strand. Bild: Humlegården/Nordic Wellness

Nytt Nordic Wellness-gym i Humlegårdens Solna strand

Uthyrning I Solna strand etablerar sig nu träningskedjan Nordic Wellness. Anläggningen slår upp portarna på Torggatan 8 under april 2024.
Publicerad den 25 Mars 2024

Den nya etableringen på Torggatan 8 i Solna är belägen strax intill tunnelbanestationen Solna strand och sträcker sig över cirka 700 kvadratmeter. Etableringen en viktig för Humlegården, som är den största privata fastighetsägaren i Solna strand.

– Goda träningsmöjligheter är en viktig del i vad som skapar en attraktiv plats. Vi är mycket glada över Nordic Wellness etablering i Solna strand. Det är ett uppskattat koncept som kommer att bli ett starkt tillskott i våra kvarter, säger Fredrik Lantz, fastighets- och uthyrningschef på Humlegården Fastigheter.

– Det känns roligt att kunna erbjuda bra träningsmöjligheter till såväl boende i närområdet som alla företag och deras medarbetare som vill kunna träna i anslutning till arbetsdagen, säger Magnus Wilhelmsson, grundare och vd för Nordic Wellness.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige