Image

Newsec erbjuder grön el

Energi/miljö Tillsammans med elleverantören Scandem har Newsec Asset Management nu utarbetat ett koncept som innebär att Newsec kan erbjuda sina kunder 100 procent miljövänlig el till kunder och hyresgäster.
Publicerad den 25 Maj 2011

Elen består av vindkraft eller en mix mellan vatten, bioenergi och vindkraft.

- Vi har ett stort engagemang bland våra medarbetare vilket är en förutsättning för att miljöinsatserna ska ge ordentlig effekt. Vårt arbete med miljöfrågorna är en kontinuerlig process och att kunna erbjuda våra kunder och dess hyresgäster grön el är ytterligare ett sätt att bidra till minskad klimatpåverkan och en hållbar utveckling över tid, säger Björn Lindeborg, vd på Newsec Asset Management AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige