Image
Croisette förmedlar lokal i Borås.
Croisette förmedlar lokal i Borås. Bild: Croisette

Mäklarhuset flyttar in hos Serneke

Uthyrning Mäklarhuset hyr 359 kvadratmeter kontor i det nybyggda kvarteret Björnflokan i Borås av Serneke. Croisette har förmedlat lokalen.
Publicerad den 20 Januari 2023

Lokalen om 359 kvadratmeter kommer att nyttjas som en kontorslokal åt Mäklarhuset. Lokalen ligger i nybyggda kvarteret Björnflokan. I kvarteret ska sammanlagt 319 hyresrättslägenheter byggas, varav en tredjedel blir studentlägenheter. Kvarteret kommer även att innehålla flera lokaler – bland annat för en ny förskola samt fem kommersiella lokaler. Inflyttning blir under hösten 2023.
– Vi är väldigt tacksamma över att få välkomna Mäklarhuset till Björnflokan och Druveforsvägen. Delägarna Edin, Johan och Anneli har haft en tydlig vision med vad de önskar få ut av lokalen och vi är nöjda med att kunna möta deras kravbild. För oss är det en viktig milstolpe att nu ha hälften av lokalerna uthyrda till verksamheter som de boende verkligen kan få nytta av, säger Anton Sjöholm, projektutvecklare på Serneke.
– Att flytta till nya fina lokaler ligger i linje med vår satsning framåt som företag. Att då kunna ta plats i ett nybyggt och fint kontor med ett bra läge nära centrum känns oerhört spännande och vi längtar redan tills dörrarna öppnar i slutet av 2023. Vi vill tacka Anton på Serneke och Jennifer på Croisette för ett gott samarbete som hjälpt oss att förverkliga våra drömmar, säger Edin Vatres, vd och fastighetsmäklare på Mäklarhuset.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige