Image
Croisette får uppdrag åt Mileway.

Croisette får uthyrningsuppdrag av Blackstones Mileway

Uthyrning Croisette Real Estate Partner har fått uppdraget av Blackstone-ägda Mileway att leda uthyrningen av totalt 66 000 kvadratmeter lager- och logistik i Stenby-Finnslätten, Västerås.


Per Svensson.

Croisette och Knight Frank etablerar ett internationellt partnerskap

Bolag Croisette Real Estate Partner och Knight Frank, en global fastighetsrådgivare med bas i London, lanserar nu sitt nya partnerskap. Partnerskapet ger Knight Frank en lokal aktör att erbjuda sina globala kunder rådgivningstjänster av högsta kvalitet samt ger Croisette, ett globalt nätverk.


Jonsereds fabriker, området där Made In Gbg nu ska flytta in.

Croisette förmedlar ytor i Jonsereds Fabriker i Partille

Uthyrning Croisette Real Estate Partner har varit rådgivare i uthyrningen av den så kallade Oljeboden i Jonsereds Fabriker i Partille. Lokalen om 110 kvadratmeter kommer att nyttjas som lager- och produktionslokal av Made In Gbg som tillträder den 15 juni.


Industrifastigheten i Lomma.

Croisette säljrådgivare åt NielNord i Lomma

Ekonomi/Finansiering NielNord AB har avyttrat en industrifastighet belägen i industriområdet Norra Vinstorp i Lomma. Btob Fastigheter AB var köpare. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren.


Rådhustorget i Hesingborg.

Croisette förmedlar ytor åt Brunchoteket i Helsingborg

Uthyrning Croisette Real Estate Partner förmedlar ytor åt brunchrestaurangen Brunchoteket på Rådhustorget i Helsingborg.


I samma byggnad som Milk & Honey tar Onemotion plats.

Croisette förmedlar åt Onemotion på Vallgatan i Göteborg

Uthyrning Croisette Real Estate Partner har varit rådgivare i uthyrningen av Vallgatan 25 i centrala Göteborg. Lokalen om 117 kvadratmeter kommer att nyttjas som kontor till hyresgästen Onemotion IMC som flyttar in 1 september 2023.


Platsen för det nya kvarteret Horns Strand i Västervik.

Enkla Hem planerar om – bostadsrätter blir hyresrätter i Västervik

Bygg/Arkitektur I det nya kvarteret Horns Strand som ligger på stranden till Örserumsviken i Västervik planerar Enkla Hem att bygga totalt ca 130-150 bostäder. I Etapp 1 och 2 som projekteras i nuläget planeras det för 52 hyresrätter.


Örnsköldsvik blir hem åt Croisettes nya kontor.

Första kontoret i Norrland för Croisette

Bolag I maj öppnar Croisette Real Estate Partner mäklarkontor i Örnsköldsvik. Det blir företagets första etablering i Norrland.


Beijer säljer i Växjö.

Beijer säljer till Alhansa Fastigheter

Transaktioner Beijer Byggmaterial har avyttrat fastigheten Pressaren 12 i Växjö till Alhansa Fastigheter. Croisette Real Estate Partner har varit säljarens rådgivare i affären.


Ny hyresgäst tar plats i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg.

Fjärde hemlig hyresgäst i Ramsburys projekt

Uthyrning Det är Croisette som nu meddelar att de varit delaktiga till att förse Ramsburys projektet i centrala Göteborg med sin fjärde hyresgäst. Med den än så länge hemliga hyresgästen så blir 90 procent uthyrt i kvarter Herrnhutaren, då 1 500 kvadratmeter ska fyllas med den nya hyresgästen.


Croisette får uthyrningsuppdrag i munkedal.

Croisette ska hyra ut i Munkedal

Bolag Croisette har fått uppdraget av Hökerum Bygg att arbeta med uthyrningen av cirka 65 000 kvadratmeter handel samt lager- och logistik.


Styrmir Bjartur Karlsson.

"Jag betraktar inte läget i dag som en kris"

Mipim Styrmir Bjartur Karlsson, Croisettes man på Island, om hur han ser på nuvarande läge på marknaden – jämfört med den stora krisen 2008.


Croisette lanserar 2023 års rikstäckande industrirapport.

Croisette lanserar 2023 års rikstäckande industrirapport

Ekonomi/Finansiering Croisette Real Estate Partner lanserar idag en unik marknadsrapport för industrisegmentet i Sverige. Rapporten ger en grundläggande kartläggning av industrimarknaden i landet och täcker totalt över 128 miljoner kvadratmeter fördelat på över 48 000 fastigheter. Rapporten presenterar insikter kring total industristock, tillväxt och vakans i Sveriges samtliga 290 kommuner, även hyresdata för storstadsregionerna samt regionstäder presenteras.


Marcus Pettersson leder Croisettes nysatsning på Ystad och Skurup.

Croisette öppnar mäklarkontor i Ystad

Bolag Idag öppnar Croisette Real Estate partner mäklarkontor på Stora Östergatan i Ystad.


Ny hyresgäst tar plats i Ramsburys fastighet på Kungsgatan i Göteborg.

Ny hyresgäst hos Ramsbury

Uthyrning Digital byrå flyttar in i Ramsburys Göteborgsprojekt. Croisette har förmedlat uthyrningen.


Andreas Larsson och Cassandra Steffensen.

Croisette utser regionchefer för transaktioner i Stockholm och Malmö

Bolag Croisette Transactions utser Andreas Larsson och Cassandra Steffensen till Directors och regionansvariga för Croisettes transaktionsverksamhet i Malmö och Stockholm.


Croisette förmedlar lokal i Borås.

Mäklarhuset flyttar in hos Serneke

Uthyrning Mäklarhuset hyr 359 kvadratmeter kontor i det nybyggda kvarteret Björnflokan i Borås av Serneke. Croisette har förmedlat lokalen.


Adam Simpson.

Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby

Bolag Mäklarföretaget Croisette öppnar nytt mäklarkontor i Täby, under ledning av Adam Simpson.


La Barcelonesa öppnar hos Cityfastigheter i Halmstad.

Ny hyresgäst till Cityfastigheter i Halmstad

Uthyrning Delikatessbutiken La Barcelonesa flyttar sin verksamhet till Cityfastigheters lokal vid Drottning Kristinapassagen.


Tobias Johannesson, vd för Järngrinden.

Järngrinden köper av Castellum i Göteborg

Transaktioner Järngrinden utökar sitt fastighetsbestånd ytterligare genom förvärv av handels- och kontorsfastigheten Älvsborg 178:8 från Castellum. Fastigheten är belägen i västra Göteborg och utgörs huvudsakligen av handel och kontor med god utvecklingspotential.