Image
Lokalen på Kyrkogatan 24 i centrala Göteborg.
Lokalen på Kyrkogatan 24 i centrala Göteborg. Bild: Sigillet/Croisette

Sigillet hyr ut kontorslokal i centrala Göteborg

Uthyrning Sigillet Fastighets AB hyr ut en ny kontorslokal till Forum Fastighetsekonomi på totalt 155 kvadratmeter. Lokalen är belägen på Kyrkogatan 24 i centrala Göteborg.
Publicerad den 17 Maj 2024

Forum har funnits i Göteborg sedan starten 1991 och har idag kontor på flertalet orter i Sverige – från Malmö till Umeå i norr med över 40 konsulter. I mitten av september är tanken att Forum flyttar in i sin nya kontorslokal.

– Vi är glada att Forum har valt att hyra lokal hos oss och önskar dem varmt välkomna, säger Anton Tolinsson, Kommersiell Fastighetsförvaltare på Sigillet.

Förmedlare av kontorslokalen på Kyrkogatan har Croisette varit.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige