Image
Teresa Villegas.
Teresa Villegas. Bild: Logicor

Logicor rekryterar från JLL

Bolag Logicor stärker sitt team i Sverige genom att rekrytera Teresa Villegas som Technical Manager.
Publicerad den 16 April 2024

Teresa Villegas tar rollen som Technical Manager på Logicor och kommer att leda företagets utvecklingsprojekt i Sverige. Hennes roll kommer att involvera Capex- och ESG-relaterade projekt tillsammans med nyutveckling.

Teresa Villegas är civilingenjör med inriktning på fastigheter och bygg från Kungliga Tekniska Högskolan, KTH. Hon kommer närmast från JLL där hon varit Senior Associate. I sin tidigare roll ledde hon nyckelprojekt inklusive kontorsanpassningar och komplexa hotellrenoveringar.

Teresa Villegas ansluter vid en tidpunkt där Logicor fokuserar på att skapa en modern och hållbar portfölj på nyckelmarknader där det finns en stark efterfrågan på kvalitetsutrymme.
– Teresa har erfarenhet av att arbeta med både internationella och lokala kunder. Hon har ett starkt intresse för hållbarhet, vilket ligger i linje med vårt ansvarsfulla förhållningssätt till utveckling. Vi är glada över att välkomna henne till laget, säger Christoffer Walljaeger.
– Logicor är en spännande aktör på den svenska logistikmarknaden. Möjligheten att stödja företagets tillväxt och att fortsätta arbeta med internationella team, samt att vara involverad i projekt från utvecklingsfas till färdigställande, är något jag verkligen ser fram emot, säger Teresa Villegas.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige