Image
Teresa Villegas.

Logicor rekryterar från JLL

Bolag Logicor stärker sitt team i Sverige genom att rekrytera Teresa Villegas som Technical Manager.


Logicors nyköpta fastighet i Nykvarn och Christoffer Walljaeger.

Här vill Logicor växa på den svenska logistikmarknaden

Bolag Logicor fortsätter att utöka sin svenska portfölj. Efter nya markförvärv i Staffanstorp och Nykvarn berättar Christoffer Walljaeger, Director Asset Management på Logicor Sverige, om planerna för de nyinförskaffade fastigheterna, hur man vill fortsätta växa i Sverige och ger sin syn på logistikmarknaden.


Christoffer Walljaeger och fastigheten i Göteborg som Logicor förvärvat.

Logicors tillväxtambitioner på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Logicor fortsätter att göra förvärv i Sverige, denna gång genom ett köp i Göteborg från Grandab Fastigheter II. Christoffer Walljaeger, Director, Asset Managers i Sverige på Logicor berättar för Fastighetssverige om förvärvet, synen på Göteborgsmarknaden och var Logicor vill växa i Sverige.


Logicor köper i Backa.

Logicor köper i Göteborg

Transaktioner Logicor har förvärvat en högkvalitativ logistikfastighet på cirka 11 400 kvadratmeter i i prime-läge i Backa, Göteborg, av Grandab Fastigheter II. Affären är en del av Logicors satsning att expandera på den svenska marknaden.


Christoffer Walljaeger och Logicors senaste svenska förvärv.

Så vill jätten fortsätta växa efter nya köpet

Bolag Med ett nytt off market-förvärv från Corem fortsätter Logicor stärka sin position i Norden. Christoffer Walljaeger, Director, Asset Management i Sverige på Logicor, berättar för Fastighetssverige om planerna för den nyköpta fastigheten i Rosersberg, vad man letar efter för nya förvärv på den svenska marknaden och om tillväxtplanerna i hela Norden.


Logicor köper tomt i Rosersberg.

Logicor köper av Corem

Transaktioner Logicor köper 19 000 kvadratmeter logistikfastighet i Rosersberg via en off-market-affär med Corem Property Group.