Image
Hovrätten i Malmö, Flundran 2.
Hovrätten i Malmö, Flundran 2. Bild: Myrspoven

Hovrätten i Malmö rustas med hjälp av AI

Energi/miljö Malmö hovrätt utrustas med Myrspovens myCoreAI för att vara redo för ökad användning samtidigt som miljöavtrycket minskas.
Publicerad den 19 Maj 2023

Myrspoven, ett AI-drivet energioptimeringsföretag, samarbetar med fastighetsbolaget Vacse för att implementera hållbara lösningar i deras byggnader.

Det är troligt att belastningen på den svenska rättsapparaten kommer att öka ytterligare i framtiden. Detta kräver i sin tur anpassningsbara lokaler för ökat utnyttjande, samtidigt som energiförbrukningen måste minskas. Med hjälp av AI är fastigheten Flundran 2 i Malmö utrustad för att möta framtida behov av ökad användning. Fastighetsägaren Vacse kommer att säkerställa ett bra och stabilt inomhusklimat men till betydligt lägre energiförbrukning.

Myrspovens lösning myCoreAI gjorde det möjligt för Vacse att analysera och optimera energianvändningen på ett effektivt sätt, vilket leder till lägre energikostnader och ett minskat koldioxidavtryck.

Samarbetet mellan de två företagen visar på potentialen för AI-företag och fastighetsbolag att samarbeta för att skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för framtidens energianvändning i byggnader.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige