Image
Hifab får två ramavtal i Örebro
Hifab får två ramavtal i Örebro Bild: Pressbild

Hifab stärker sin närvaro i Örebro

Bygg/Arkitektur Hifab har tilldelats två ramavtal med Örebro kommun. Avtalen gäller i maximalt fyra år och omfattar bygg- och projekteringsledning för husbyggnation, med projekt i varierande storlek.
Publicerad den 30 September 2022

Örebro som är Sveriges femte största stad fortsätter växa och utvecklas som en knutpunkt i regionen. En förutsättning för att fortsätta vara en attraktiv stad är att möta behovet av nya bostäder och lokaler.

– Alla växande kommuner behöver ständigt utvecklas utifrån samhällets förändringar och som oberoende rådgivare och projektledare kan vi på Hifab vara med och bidra positivt i det här arbetet, säger Farshad Saba, Marknadsområdeschef för Hifab i Öst & Mälardalen och fortsätter:

Med de här ramavtalen stärker vi vår närvaro i Örebro och vi är väldigt glada över att nu få vara med och bidra till kommunens utveckling.

Ramavtalen omfattar tjänsterna byggledning och projekteringsledning för ny,- om- och tillbyggnation av hus. Avtalen gäller i minst två år med start i slutet av september 2022, därefter finns möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige