Image

Hallunda centrum får ny ägare

Transaktioner Sterner Stenhus köper Hallunda centrum i Botkyrka.
Publicerad den 10 November 2016

Sterner Stenhus Fastigheter har efter köpet av Hallunda centrum planer på att utveckla det till ett mer levande centrum.

- Botkyrka är en mycket intressant kommun och vi kommer göra stora satsningar i Hallunda Centrum för att återigen efter 4-5 tuffa år skapa ett levande centrum berättar Elias Georgiadis, vd för Sterner Stenhus Fastigheter AB.
 
- Att Sterner Stenhus Fastigheter AB köper Hallunda centrum är en efterlängtad och mycket positiv satsning då Hallunda Centrum länge stått still i sin utveckling, berättar Anna Anderberg, näringslivschef i Botkyrka kommun.

Glimstedt har varit rådgivare åt Sterner Stenhus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige