Image
Kungsbrohuset i Stockholm.
Kungsbrohuset i Stockholm. Bild: Folksam

Gazella flyttar in hos Folksam

Uthyrning Gazella flyttar till nytt kontor på Västra Järnvägsgatan 11–23 i centrala Stockholm. Fastigheten bolaget flyttar till ägs av Folksam.
Publicerad den 24 April 2023

Lokalen som blir Gazellas nya kontor är 771 kvadratmeter och fastigheten ägs av Folksam. Lokalen kommer att hyresgästanpassas till de faciliteter som behövs för att driva en framgångsrik verksamhet.
– Vår tillväxt har varit enastående under de senaste åren och flytten till det nya kontoret är en viktig del av vår fortsatta expansion och strategiska förflyttning på marknaden. Vi ser fram emot att välkomna våra medarbetare, kunder och samarbetspartners till det nya kontoret och ser det som en möjlighet att stärka samarbetet och bygga nya relationer, säger Erik Wennhall, vd för Gazella.

New Property har varit Gazellas rådgivare och nuvarande hyresgäst har representerats av Avanti.
– Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Gazella och önskar stort lycka till i deras nya lokaler och fortsatta expansion, säger Catia Bond, Leasing Manager Office på New Property.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige