Image
Bild: Istock

Fastmax hyr ut 1 600 kvadratmeter till Borås stad

Uthyrning Vesta 12, som tillhör Fastmaxgruppen, har i dagarna avtalat med Borås stad om anpassning av nya lokaler för Vuxengymnasiet Borås stad. Det är lokaler på cirka 1 600 kvadratmeter på Fabriksgatan 11 mitt i Borås.
Publicerad den 8 Juni 2023

– Under lång tid har vi arbetat tillsammans LFF (Lokalförvaltningen i Borås) och representanter för Vuxengymnasiet för att lösa de utökade lokalbehov som Vuxengymnasiet står inför. Vi kommer därmed nu att kunna erbjuda moderna lokaler med lektionssalar, mötesrum och gemensamhetsutrymmen för både elever och för verksamheten, dessutom i direkt anslutning till Vuxengymnasiets övriga lokaler, säger Magnus Bengtsson på Vesta och Fastmax.

Lokalerna planeras vara färdigställda 1/1 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Övervägande röd september – SBB återhämtade sig starkt

Lista Merparten av fastighetsbolagen fortsatte att backa på börsen under september månad, men pressade SBB gjorde en stark vändning på slutet och var ett av bolagen som ökade mest under månaden. Här presenterar Fastighetssverige en lista över bolagens prestation under årets nionde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige