Image

Fastighetsägarna förstärker i Jönköping

Karriär Robin Toftin är ny fastighetskonsult hos Fastighetsägarna GFR i Jönköping. Han ska bland annat arbeta för att hyresgästernas värderingar vad gäller läge, standard och förvaltningskvalitet bättre ska återspeglas i hyran.
Publicerad den 9 Oktober 2014
Robin Toftin. Bild: Fastighetsägarna
Robin Toftin.

Robin Toftin har en kandidatexamen i affärsjuridik från högskolan i Jönköping. Han har tidigare arbetat som ekonomiassistent på ett fastighetsbolag och kommer senast från ett arbete som förhandlare på Hyresgästföreningen region Sydost.

En av de stora frågorna i Jönköpingsregionen som han ska jobba med är att få större spridning i hyressättningen. En lägenhet i ett centralt attraktivt område med utsikt över Vättern bör ha en högre hyra än till exempel en lägenhet i ett mindre attraktivt område på bottenplan utan utsikt, menar Fastighetsägarna.

- Vi jobbar för att få igång trepartssamarbetet på de orter där det ännu inte finns. Vi vill också göra en omstart i Jönköping där vi tidigare kommit en bit på väg i diskussionerna kring hur hyresgästernas värderingar vad gäller läge, standard och förvaltningskvalitet, ska återspeglas i hyran, säger Robin Toftin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige