Image

Ettelva tar klivet in i ny nisch

Bolag Ettelva Arkitekter utvidgar sin verksamhet med Ettelva Automotive – fastighetsutveckling i bilbranschen.
Publicerad den 22 November 2016
Ettelva startar nytt affärsområde med inriktning mot bilbranschen. Bild: Ettelva Arkitekter.
Ettelva startar nytt affärsområde med inriktning mot bilbranschen.

För att ytterligare stärka sin position inom automotive-sektorn och varumärkesarkitektur startar Ettelva nu affärsområdet Ettelva Automotive. Målsättningen är att kunna erbjuda bilbranchen bättre service med enklare kontaktvägar, större erfarenhetsbank och snabbare leveranstider. Ettelva kommer också att satsa på mer avancerad hantering av Corporate Identity-standarder och effektivisering av samordning med verkstadsentreprenader i byggskedet.

Under nästan ett decennium har Ettelva samarbetat med BMW Group Northern Europes gällande implementering av varumärkesarkitektur för deras återförsäljarnät på ett tjugotal orter i hela landet. Ettelva har även ritat den första Jaguar Land Rover-anläggningen i Skandinavien enligt det nya varumärkeskonceptet ”Arch”.
Magnus Troedsson, arkitekt och partner med gedigen specialkompetens inom varumärkesarkitektur, kommer att ansvara för utvecklingen av det nya affärsområdet. Han är utbildad vid BMW Brand and Customer Institute i München och vid JLR Training Centre i Birmingham och arbetar i nära samarbete med bilföretagens egna arkitekter och rådgivare i Tyskland.

– Varumärkesbyggande arkitektur är avgörande för att stärka våra kunders position i branschen. Därför är vi extra stolta över att kunna erbjuda tjänster av certifierade CI-arkitekter för tongivande premium-märken som BMW, MINI, Jaguar och Landrover, säger Magnus Troedsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige