Image

Ettelva Arkitekter växer – nu är man 60 medarbetare

Bygg/Arkitektur Under våren och hösten har Ettelva rekryterat sex nya medarbetare till affärsområdena Bostad, Kommersiellt, Stadsbyggnad och till sin växande stab. Flera nyanställda kommer från andra delar av världen, ett värdefullt tillskott till kontoret.
Publicerad den 15 December 2016

– Vi fortsätter att växa och bredda vår kunskapsbas, mycket tack vare att vi har haft privilegiet att anställa arkitekter från andra delar av världen. En välkommen internationalisering av Ettelva, säger Anders Lindh, vd på Ettelva Arkitekter.

Ettelva har vuxit inom alla affärsområden under året och samtliga affärsområden går framåt i den starka konjunkturen.
– Särskilt glädjande är att affärsområdet Stadsbyggnad expanderat och nu omfattar sju personer, säger Anders Lindh.
 
Till affärsområdet Bostad rekryteras Yasser Sasa. Han kom till Sverige från Syrien för tre år sedan. Yasser är utbildad vid Damaskus International University of Science and Technology och kommer senast från Fokus Arkitektur. Han arbetar i affärsområdet Bostad.

Miljan Andjelkovic är nyinflyttad från Serbien. Han kommer senast från VOID Architects och har gått in i affärsområdet Kommersiellt.

Till affärsområdet Stadsbyggnad rekryterades Ilga Lanestedt. Ilga har studerat samhällsplanering med inriktning arkitektur vid Stockholms universitet. Hon kommer senast från Temagruppen och har en gedigen bakgrund som planarkitekt på Huddinge kommun.

Kristian Torpareng är en nygammal medarbetare på Ettelva. Han har tidigare arbetat som konsult på kontoret och ingår nu i affärsområdet Bostad som byggnadsingenjör.

Ettelva rekryterar även till sin växande stab. Till kommunikationsavdelningen rekryterades Emma Härdin. Emma är journalist och kommunikatör, hon kommer senast från Gotlandsmedia och har tidigare jobbat på Bonnier Tidskrifter och på KTH.

Yvonne Wikström är ny receptionist och kommer från en lång yrkesbana inom servicesektorn. Hon har ett gediget intresse för inredning och arbetsmiljö, något som kommer väl till användning i arbetet på Ettelva där hon har initierat flera projekt för att ytterligare förbättra arbetsmiljön på kontoret.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige