Image

Einar Mattsson får förvaltningsavtal i centrala Stockholm

Bolag Einar Mattsson Byggnads AB har tecknat nytt totalförvaltningsavtal för tio hyresfastigheter i innerstan med tyngdpunkt på Östermalm. Fastigheterna ägs av Förvaltnings AB Sydholmarna.
Publicerad den 26 Maj 2014

Det treåriga avtalet som innehåller både förvaltningstjänster och ROT-tjänster kommer att starta den 1 september 2014. De tio fastigheterna med totalt cirka 23 600 kvadratmeter består av cirka 13 600 kvadratmeter bostäder och cirka 10 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

– Vi är glada att vi fått förtroendet att förvalta ett av Stockholms vackraste bostadsbestånd och ser fram emot att visa att vi är bra på att förstå fastighetsägarens behov i ett långsiktigt samarbete, säger Mikael Dimadis, förvaltningschef på Einar Mattsson.

– Vi tror att Einar Mattssons långsiktiga perspektiv som fastighetsägare och förvaltare kommer bidra på ett värdefullt sätt till våra fastigheter, säger Lars Olof Larsson, vd för Förvaltnings AB Sydholmarna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige