Image
Croisette hyr ut butiksyta på Avenyn.
Croisette hyr ut butiksyta på Avenyn. Bild: Wallenstam

Croisette hyr ut butiksyta på Avenyn

Uthyrning Croisette har varit rådgivare i Wallenstams uthyrning på Kungsportsavenyen 32-34 på Avenyn i centrala Göteborg.
Publicerad den 29 April 2022

Lokalen är en butikslokal i markplan på totalt 180 kvadratmeter och nya hyresgästen är Smajla, specialister inom tandreglering. Smajla är en del av Smile, Sveriges största privata tandvårdskedja med ett femtiotal kliniker över hela Sverige.

Denna etablering blir Smajlas flaggskeppsklinik i Göteborg och de har sedan tidigare två kliniker i Stockholm. Lokalen kommer att renoveras och anpassas innan de flyttar in i lokalen under våren 2022.

Fastighetsägare är Wallenstam.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige