Image
Rådhustorget i Hesingborg.
Rådhustorget i Hesingborg. Bild: Wikimedia commons

Croisette förmedlar ytor åt Brunchoteket i Helsingborg

Uthyrning Croisette Real Estate Partner förmedlar ytor åt brunchrestaurangen Brunchoteket på Rådhustorget i Helsingborg.
Publicerad den 18 April 2023

Croisette Real Estate Partner förmedlar ytor åt brunchrestaurangen Brunchoteket som nu etablerar sig på Rådhustorget i centrala Helsingborg.

– Utvecklingen av Rådhustorget som café och restaurangtorg fortsätter. Vi är övertygade om att Brunchoteket kommer att komplettera torget och övriga city på ett mycket bra sätt, säger Åse Lundgren, fastighetsförvaltare på Castellum.

Lokalen är 157 kvadratmeter. Beräknad öppning blir under juni 2023. Fastighetsägare är Castellum.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige