Image
Eva Landén, vice vd, och Rutger Arnhult, vd.
Eva Landén, vice vd, och Rutger Arnhult, vd. Bild: Corem

Corem säljer en fastighet i Linköping ...

Transaktioner Corem har tecknat avtal om försäljning av fastigheten Paletten 1 i Linköping till ett underliggande fastighetsvärde om 114 miljoner kronor, vilket är i linje med bokfört värde.
Publicerad den 10 Juli 2023

Fastigheten, som är belägen i Stångebro-området, har en uthyrningsbar area om 6 048 kvadratmeter och utgörs av kontorslokaler. Hyresvärdet uppgår till 7,1 miljoner kronor och den ekonomiska uthyrningsgraden uppgår till 100 procent.

Frånträde är planerat till den 2 oktober.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige