Image

Corem köper i Jönköping

Transaktioner Corem köper en fastighet i industriområdet Ljungarum i Jönköping för 36 miljoner kronor.
Publicerad den 3 September 2012

Fastigheten Ättehögen 9 omfattar cirka 4 300 kvadratmeter terminal och lager. Den är fullt uthyrd till Bring Cargo.

- Med detta förvärv kompletterar och stärker vi vårt befintliga bestånd i Jönköpings industriområde Ljungarum. Fastighetens läge är strategiskt och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på lagerlokaler i närområdet. Detta blir Corems 15:e fastighet i Ljungarums industriområde och vi anser oss därmed ha skapat en bra förvaltningsvolym och i ett område som vi är väl bekanta med, säger Håkan Engstam, transaktions- och IR-chef på Corem.

Corems totala uthyrningsbara area uppgår efter tillträdet totalt till 830 951 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige