Image

Corem köper i Malmö

Transaktioner Corem köper en fastighet i Fosie industriområde i Malmö.
Publicerad den 11 Juni 2013
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Corem köper fastigheten Stridsyxan 5 i Malmö. Fastigheten är strategiskt belägen i Fosie industriområde som är beläget vid de stora genomfartslederna Inre och Yttre Ringvägen.

Fastigheten består av cirka 6 000 kvadratmeter, fördelat på 1 500 kvadratmeter butik och 4 500 kvadratmeter produktion/lager. Hyresgäster i fastigheten är Tools och Partnertech.

Affären genomförs som en bolagsöverlåtelse, med ett underliggande fastighetsvärde motsvarande 32 miljoner kronor. Fastigheten tillträds omgående.

Relier Real Estate Advisor har agerat rådgivare åt säljaren. MAQS Law Firm har agerat legal rådgivare åt köparen.

- Med detta förvärv kompletterar och stärker vi vårt befintliga bestånd i Malmö. Fastigheten ligger nära våra övriga Malmöfastigheter, genom förvärvet ser vi ett stärkt kassaflöde. Vi söker aktivt nya förvärv i Region Syd, säger Eva Landén, vd på Corem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige