Image

Aspelin-Ramm rekryterar ny hotell-vd

KARRIÄR Kristian Höglind anställs av Aspelin-Ramm Fastigheter AB som vd för de båda hotellanläggningarna Smögens Havsbad och Lingatan Hotell & Konferens i Lysekil. Kristian kommer närmast från en tjänst som vd på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg.
Publicerad den 15 Augusti 2008

Som ny vd för Smögens Havsbad och Lingatan Hotell & Konferens kommer Kristian Höglind att ansvara för den operativa driften av anläggningarna och för förvaltning och utveckling av fastigheterna. Dessutom kommer han att ansvara för Aspelin-Ramm Fastigheters fortsatta satsning på att utveckla hotellfastigheter med attraktiva lägen i Sverige.

- Kristian har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utveckla våra hotellfastigheter på ett bra sätt. Jag är övertygad om att hans erfarenhet från branschen och hans lokala förankring i norra Bohuslän kommer att vara en tillgång i det förändringsarbete som ligger framför oss, säger Lennart Karlsson vd Aspelin-Ramm Fastigheter AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige