Image
Alströmergatan 12 i Stockholm.
Alströmergatan 12 i Stockholm. Bild: Colliers

Anders Bodin hyr ut cirka 1 700 kvadratmeter på Kungsholmen

Uthyrning Anders Bodin Fastigheter har tecknat avtal med Hotell- och Restaurangfacket (HRF) samt Hotell-och Restauranganställdas A-kassa (HRAK) som etablerar nytt huvudkontor om 1 700 kvadratmeter kontor på Alströmergatan 12, Kungsholmen. Tillträde till lokalerna kommer att ske den 1 mars 2024 och hyreskontraktet sträcker sig över sex år.
Publicerad den 4 Juli 2023

Colliers har varit rådgivare vid uthyrningen.

Fastigheten är belägen intill Fridhemsplan på Kungsholmen och erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och ett brett utbud av närservice, bland annat genom Västermalmsgallerian. I området finner man ett flertal välkända företag som bland andra Accenture, Northvolt och Nordnet.

De nya lokalerna erbjuder enastående 360-gradersutsikt över Stockholm, med vy över Karlbergs slott, Norra Tornen och Stockholms takåsar. Innan tillträdet i mars 2024 kommer anpassningar och renoveringar att genomföras för att möta HRF/HRAKs behov. Planlösningen kommer att erbjuda både öppna landskap och kontorsrum samt en intern och en extern del.
– Vi gratulerar både hyresgäst och fastighetsägare till en fin affär och ett gott samarbete. Vi är övertygade om att den centrala placeringen och de fantastiska lokalerna kommer att möjliggöra en produktiv och trivsam arbetsmiljö för HRF och HRAK. Vi önskar dem varmt välkomna till Alströmergatan, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers.
– Vårt samarbete med Hotell- och Restaurangfacket (HRF) samt Hotell- och Restauranganställdas A-kassa (HRAK) har resulterat i en imponerande affär, där ett nytt huvudkontor om 1 700 kvadratmeter kontor etableras på Alströmergatan 12 på Kungsholmen. Med tillträde till de fantastiska lokalerna den 1 mars 2024, kan vi se fram emot sex år av framgångsrik samverkan, säger Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter.
– Jag är glad över vårt samarbete och den lösning som vi nu har landat i. Den här flytten till moderna och fina lokaler kommer innebära dels en mer effektiv lösning och dels en mer glädjefylld och kreativ arbetsplats för oss, säger Malin Ackholt, förbundsordförande för Hotell- och restaurangfacket tillika styrelseordförande för Hotell- och restauranganställdas a-kassa.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige