Image
Erik Torvén.
Erik Torvén. Bild: AIX

AIX värvar ny vd från White

Bolag Erik Torvén tar över som ny vd på AIX Arkitekter i juni 2021 när nuvarande vd Gunilla Persson går i pension. Han har under de senaste åren haft ledande befattningar på Whites Stockholmskontor, nu senast som tillförordnad kontorschef.
Publicerad den 16 Mars 2021

– Vi är så glada att välkomna Erik till AIX. Eriks inspirerande ledarskap med bred erfarenhet av att utveckla kreativ arkitektverksamhet blir en verklig tillgång. Vi ser fram emot att tillsammans med Erik ta AIX till nästa fas och fortsätta vårt arbete att med fokus på samhällets framtidsfrågor skapa kvalitativ arkitektur, säger Katja Hillström, delägare i AIX.

Erik Torvén har en gedigen erfarenhet som ledare och praktiserande arkitekt med en god förståelse för värdet av långsiktigt goda kundrelationer. Enligt styrelseordförande Svante Hagman ser bolagets styrelse ser honom som en stark motor i AIX strategi- och marknadsarbete.
– AIX är ett fantastiskt arkitektkontor, välorganiserat och med mycket hög kompetens inom arkitektur, stadsbyggnad och kulturmiljö. Här finns även en stark vilja till att fortsätta utveckla företaget. Hållbarhetsfrågan gör det nödvändigt för alla aktörer i fastighetsbranschen att tänka och skapa innovativt, och de digitala verktygen öppnar helt nya möjligheter för oss. Jag är upprymd och stolt över att jag blivit medbjuden på AIX fortsatta resa i denna spännande tid, säger Erik Torvén.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige