Image

WSP gör topprekrytering

Bolag Jeanette Reuterskiöld blir ny affärsområdeschef för WSP Management där hon får en nyckelroll i att utveckla affärsområdet för projekt- och programledning av stora och komplexa uppdrag. Jeanette Reuterskiöld kommer närmast från en tjänst som vd på Arcona, innan det var hon vd för Hifab.
Publicerad den 28 Juni 2018
Jeanette Reuterskiöld. Bild: WSP
Jeanette Reuterskiöld.

Jeanette Reuterskiöld har lång erfarenhet av rollen som vd men också som entreprenör och konsult. Den samlade erfarenheten tar hon nu med som ansvarig för att tillsammans med sitt team leda WSP Managements tillväxt. Jeanette Reuterskiöld är även ledamot i Semcons styrelse samt styrelseordförande i Sweden Green Building Council.

– Det gläder mig särskilt att mitt arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor även är en del av WSPs grundfundament och som genuint genomsyrar verksamheten. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet att tillsammans med alla olika delar inom WSP optimera vårt samarbete både lokalt och internationellt för att på bästa sätt leverera komplexa projekt. Jag är stolt över att nu få kliva på och få vara en del av WSPs framgångsresa, säger Jeanette Reuterskiöld.

I dag pågår en utveckling internationellt mot att konsulter tar allt mer ansvar i omfattande projekt, något som redan ingår i WSP:s globala verksamhet. Mycket pekar på att även den svenska marknaden kommer utvecklas mot att konsulter ansvarar för programledning med programkontor och stödfunktioner för stora komplexa projekt. WSP Management, som i dag har 450 medarbetare, ska fortsätta växa för att möta marknadens ökande behov.

– Vi är mycket glada att Jeanette tackat ja. Hon har ett värderingsstyrt ledarskap med fokus på människan, något vi värdesätter högt på WSP. Hon har det som krävs för att ytterligare stärka WSPs erbjudande inom projekt- och programledning. Jeanette kommer att ha en nyckelroll i utvecklingen av WSP på en marknad i förändring där vi tar allt större ansvar hos våra uppdragsgivare och där projekten blir allt större och mer komplexa, säger Mickey Johansson, Operativ chef, WSP Sverige.

Jeanette Reuterskiöld tillträder sin tjänst som affärsområdeschef för WSP Management den 1 oktober 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige