Image

Willhem anställer ny fastighetschef

Karriär Willhem har anställt en ny fastighetschef i Göteborg.
Publicerad den 20 Maj 2013
Marianne Granström. Bild: Willhem
Marianne Granström.

Marianne Granström är nytillträdd chef för Willhems fastigheter och lokala kontor i Göteborg. Hon efterträder Henning Forsström, som varit tillförordnad fastighetschef.

Marianne Granström har 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från en tjänst som gruppchef för den tekniska förvaltningen vid SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum. Hon har också arbetat som teknisk förvaltare vid Riksbyggen.

I Göteborg har Willhem nio fastigheter i Biskopsgården med 2 117 lägenheter samt en mindre del kommersiella lokaler. Det totala hyresvärdet är drygt 140 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige