Image

Willhem anställer ny fastighetschef

Karriär Willhem har anställt en ny fastighetschef i Göteborg.
Publicerad den 20 Maj 2013
Marianne Granström. Bild: Willhem
Marianne Granström.

Marianne Granström är nytillträdd chef för Willhems fastigheter och lokala kontor i Göteborg. Hon efterträder Henning Forsström, som varit tillförordnad fastighetschef.

Marianne Granström har 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från en tjänst som gruppchef för den tekniska förvaltningen vid SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum. Hon har också arbetat som teknisk förvaltare vid Riksbyggen.

I Göteborg har Willhem nio fastigheter i Biskopsgården med 2 117 lägenheter samt en mindre del kommersiella lokaler. Det totala hyresvärdet är drygt 140 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY