Image
Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten.
Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten. Bild: Forup Fotografi

Wihlborgs utökar uthyrningen till danska försvarsmakten

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett nytt hyresavtal med det danska försvaret som innebär en utökning med 4 600 kvadratmeter.
Publicerad den 23 April 2020
Annons
Image

Försvarsmakten hyr sedan tidigare drygt 10 000 kvadratmeter på fastigheten Lautruphøj 8-10 i Ballerup. Nu har man utökat sin förhyrning med ytterligare ytor om 4 600 kvadratmeter med inflyttning 1 juli 2020.

Lautruphøj 8-10 är en av Wihlborgs större fastigheter på centralt läge i Lautrupparken i Ballerup – ett av Storköpenhamns mest attraktiva och välfungerande företagsområden. Fastigheten ligger i direkt anslutning till ringvägarna, har god tillgång till kollektivtrafik och ligger endast 16 kilometer från Rådhusplatsen i Köpenhamn.
– Vi är glada att kunna fortsätta utveckla vårt goda samarbete med försvarsmakten och den danska staten. Vi har totalt sett en stor andel offentliga hyresgäster och vi är måna om att kunna medverka till fortsatt utveckling av dessa verksamheter, precis som med våra kommersiella hyresgäster, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY