Image

Wihlborgs anställer regionchef i Lund

Karriär Wihlborgs har anställt Maria Ivarsson som ny regionchef i Lund. Hon tillträder sin tjänst den 5 mars.
Publicerad den 15 December 2017

Maria Ivarsson arbetar sedan 2014 som marknadsområdeschef för fastighetsförvaltning på Riksbyggen i Lund, med ansvar för södra och mellersta Skåne. Tidigare har hon arbetat i bemanningsbranschen, bland annat som affärsområdeschef för region syd på Manpower.

I rollen som regionchef för Wihlborgs i Lund kommer Maria Ivarsson att ansvara för ett fastighetsbestånd om 200 000 kvadratmeter med ett värde på 6,5 miljarder kronor, och cirka femton medarbetare.

– Lund är en intressent marknad med spännande utvecklingsplaner. Som regionchef får Maria en viktig roll när det gäller att se till att Wihlborgs tar tillvara framtida affärsmöjligheter på bästa sätt. Hennes gedigna ledarerfarenhet och starka affärsfokus kommer att bli en värdefull tillgång för oss, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Wihlborgs-teamet i Lund möta en alltmer spännande och dynamisk fastighetsmarknad. Det känns som ett väldigt stimulerande uppdrag att få driva utvecklingen av befintliga kundrelationer och fastighetsbestånd samtidigt som vi lyfter blicken mot nya affärer och framtida intressenter, säger Maria Ivarsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqab laddar upp för banksamtal framöver

Ekonomi/Finansiering I förra veckan gick Besqab ut med informationen om att de gör en avsättning i pågående produktion och en nedskrivning av exploateringsfastigheter – i syfte att ge en tydligare bild av värdena i ljuset av marknadsförutsättningarna. Trots det kör de vidare på planerna om nyproduktion under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige