Image

Webbhälsa hyr av Bonnier Fastigheter

Uthyrning Webbhälsa är den första hyresgästen i Bonnier Fastigheters projektfastighet Magasinet på Sveavägen 53.
Publicerad den 6 Juli 2017
Webbhälsa hyr av Bonnier Fastigheter. Bild: Bonnier Fastigheter
Webbhälsa hyr av Bonnier Fastigheter.

Magasinet på Sveavägen 53 är en av Mediasveriges mest kända adresser – här har bland andra Åhlén och Åkerlund och Bonnier Tidskrifter suttit och både tryckeri- och redaktionslokaler har funnits här.

I fastigheten skapas nu ett modernt kontorshus med totalt nästan 8000 kvadratmeter kontorsytor.

Webbhälsa tecknar avtal för tre plan i fastigheten med inflytt under våren. KRY erbjuder digitala vårdbesök via en app som gör det möjligt för patienter att träffa läkare via videosamtal och få hjälp med besvär som inte kräver fysisk undersökning.

- Vi växer snabbt och våra lokalbehov kommer att se helt annorlunda ut bara om ett par år. Den här lokalen och konceptet i fastigheten har erbjudit lösningar som passar våra behov, säger Sabina Wizander, affärsområdeschef på KRY.

Cushman & Wakefield har uthyrningsuppdraget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Westerlinds och A-hus satsar på småhus i Norrland

Bostäder Westerlinds ska representera A-hus, Sveriges tredje största husleverantör, i ny satsning på den norrländska marknaden. Det handlar om en totalentreprenad, främst på expansiva orter som exempelvis Skellefteå, Sundsvall och Umeå. Fastighetssverige har talat med Tobias Wikström, affärsområdeschef på Westerlinds, och han utesluter inte nyanställningar på sikt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige