Image
Jörgen Lundgren lämnar Solnaberg.
Jörgen Lundgren lämnar Solnaberg. Bild: Solnaberg/Norrporten

Vd:n lämnar Solnaberg

Bolag Solnabergs Vd Jörgen Lundgren har meddelat styrelsen att han lämnar bolaget för annat uppdrag. Han lämnar bolaget i början av juni. Arbetet med att hitta hans efterträdare har påbörjats.
Publicerad den 25 Mars 2020

Jörgen Lundgren berättar att det varit en intressant och givande tid med bolaget. Mycket har hänt sedan januari 2019 då han tillträdde sin tjänst. Avtalet med bolagets största hyresgäst If har förlängts till 2031 i samband med en större hyresgästanpassning. Bolaget har refinansierats under en tid då finansieringsvillkoren var gynnsamma; bolagets krediter är nu bundna avseende såväl ränta som kapital i närmare tre år till bra villkor. Bolaget står starkt finansiellt med mycket solida hyresgäster, vilket är speciellt viktigt i den utmanande miljö som alla befinner sig i nu.
– Vi tackar Jörgen för hans insatser i bolaget. Jörgen har under sin tid i bolaget lett ett viktigt förändringsarbete som givit ett mycket bra resultat. Bolaget står nu starkt rustat för framtiden. Styrelsen tycker att det är tråkigt att Jörgen väljer att lämna bolaget samtidigt som styrelsen lyckönskar honom i det nya uppdrag han går till, säger styrelseordförande Pontus Kågerman.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige