Image
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.
Anneli Jansson, Ulrika Lindmark och Marita Loft.

Vart är fastighetsmarknaden på väg?

Fastighetskvinnan På seminariet Fastighetskvinnan diskuterar en panel med tre kända fastighetsprofiler läget på marknaden som det ser ut den 7 september 2017.
Publicerad den 29 Juni 2017

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett heldagsseminarium om den kommersiella fastighetsbranschen. Konceptet: 100 procent kvinnor på scen – bortsett från när det diskuteras jämställdhet och mångfald, då medverkar även män.

Moderatledaren Anna Kinberg Batra är inledningstalare och hon följs av en initierad panel som diskuterar läget på den kommersiella fastighetsmarknaden som det ser ut den 7 september. De tre är:

# Anneli Jansson, vd för Humlegården.
# Marita Loft, vd för Storebrand/SPP Fastigheter.
# Ulrika Lindmark, chef för Newsecs värderings- och analysenhet i Sverige.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Kungsledens Biljana Pehrsson, Atrium Ljungbergs Annica Ånäs, Besqabs Anette Frumerie, Corems Eva Landén, Allbrights Amanda Lundeteg och tidningsdrottningen Amelia Adamo – och många fler.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige