Image

Makroanalys - i en ny värld

Fastighetskvinnan Vi lever i en ny och svårförståelig värld, med minusräntor, terrorhot, sedelpressande riksbanker och Donald Trump som amerikansk president. Vad har vi att vänta oss framöver? Swedbanks chefekonom Anna Breman reder ut begreppen på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september. Anmäl dig nu – fram till på fredag kan du utnyttja vårt Boka Tidigt-erbjudande.
Publicerad den 5 Juli 2017
Anna Breman. Bild: Swedbank
Anna Breman.

Till och med fredag kan ni anmäla fyra personer från ert företag och bara betala för tre – förutsättningen är att minst en är man och minst en är kvinna. Anmäl er här.

Heldagsseminariet Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium. Förebilder – mestadels kvinnliga – lyfts fram och diskuterar marknadsläge, framtid och ledarskap och branschutmaningar.

Swedbanks chefekonom Anna Breman ger sin bild av det makroekonomiska läget i världen och dess påverkan på Sverige och den svenska fastighetsmarknaden. Anna Breman har varit verksam inom Swedbank sedan 2013, chefekonom sedan 2015. Dessförinnan hade hon positioner med makroanalytisk anknytning inom Finansdepartementet och på Världsbanken.

Hon är fil dr i nationalekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har också en bakgrund som forskare, bland annat vid Harvard University och University of Arizona.
Bland de övriga på scen märks bland andra Kristina Alvendal, Jeanette Saveros, Anna Kinberg Batra, Amelia Adamo, Biljana Pehrsson, Terje Johansson, Eva Landén, Britt Lindqvist och Emma Hernell.

Du hittar hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 7 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige