Image
Catharina Elmsäter-Svärd öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.
Catharina Elmsäter-Svärd öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september. Bild: Sveriges Byggindustrier

Här är AKB:s ersättare!

Fastighetskvinnan Catharina Elmsäter-Svärd blir öppningstalare på seminariet Fastighetskvinnan den 7 september. Den tidigare infrastrukturministern tillträder den 1 oktober rollen som vd för Sveriges Byggindustrier.
Publicerad den 28 Augusti 2017

Meningen var att Anna Kinberg Batra skulle öppningstala på Fastighetskvinnan. Nu ersätts hon alltså av Catharina Elmsäter-Svärd.

Catharina Elmsäter-Svärd har en lång politisk bakgrund inom Moderaterna. Hon blev riksdagsledamot 1997 och infrastrukturminister i regeringen Reinfeldt 2010. Efter förlustvalet 2014 lämnade hon politiken och har sedan dess drivit det egna bolaget AB Elmsäters.

Hon var med i diskussionerna när Anna Kinberg Batra valdes till Reinfeldts efterträdare 2015 och även nu när Anna Kinberg avgår är Catharina Elmsäter-Svärd ett namn som figurerar i spekulationerna – spelbolaget Betssons odds på Elmsäter-Svärd som ny partiledare är 30 gånger pengarna. (När de första oddsen släpptes i fredags låg oddset på 15 gånger.)

På Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 7 september öppningstalar Elmsäter-Svärd om sin syn på den svenska byggbranschen och dess utmaningar. Hon håller ett 15 minuter långt inledningstal för att sedan intervjuas av moderatorn Ellinor Persson.

Du anmäler dig till seminariet här senast nu på fredag.

Hela programmet ser du här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 7 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige