Image

Unibail-Rodamco presenterar hyresgäster i Mall of Scandinavia

Uthyrning Unibail-Rodamco presenterar nu några av de koncept som hittills har tecknat hyresavtal i Mall of Scandinavia i Arenastaden, Solna.
Publicerad den 31 Juli 2013
Mall of Scandinavia_1 Bild: Wingårdhs Arkitektkontor
Mall of Scandinavia_1

Några av koncepten:

# Spanska Mango, som väljer att göra en flaggskeppsbutik av internationella mått. Förutom det klassiska Mango-konceptet kommer butiken även att erbjuda He by Mango och de nya koncepten Kids by Mango samt Intimate & Fitness.

# Hugo Boss, som sedan länge är en av de ledande varumärkena inom skräddat mode.

# J.Lindeberg, som erbjuder mode för en aktiv livsstil. Butiken i Mall of Scandinavia kommer erbjuda både herr- och damkollektionen.

Bland övriga klara hyresgäster märks Vila, Jack & Jones, Vero Moda, Selected, Only, Lindex, Gina Tricot, Björn Borg och Oxygen.

Likaså kommer besökarna hitta ett brett utbud inom make-up och skönhet från bland annat L’Occitane och Rituals.

I Mall of Scandinavia står även mat- och restaurangupplevelsen i fokus, med allt från högklassiga krogar till fräsch snabbmat. Ett exempel på det sistnämnda är nykomlingen Zócalo, som erbjuder texmex av hög kvalitet. Besökarna bjuds även på det danska konceptet Joe & the Juice, som kommit till Sverige för att stanna.

För att skapa en helhet behövs också ett brett serviceutbud och med etableringar som Apoteket Hjärtat och Synoptik börjar ett välutvecklat servicekoncept att ta form.

– Alla signade hyresgäster tar sina koncept till en helt ny nivå och satsar på både kvalitet och storlek. Med Mall of Scandinavia skapar vi en helt ny typ av shoppingdestination, något som Sverige och Skandinavien tidigare saknat, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

Tidigare har Unibail-Rodamco presenterat det tecknade avtalet med SF Bio, som gör sin största satsning någonsin och skapar Nordens mest moderna biograf på totalt 9 000 kvadratmeter. Den kommer att bestå av totalt 15 salonger, varav fyra tillhör en VIP-biograf med en egen entré. Här kommer även biobesökarna att kunna njuta av en förstklassig restaurang i regi av en välkänd svensk krögare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige