Image
Olof Andersson, vd för Trianon.
Olof Andersson, vd för Trianon. Bild: Malmö Stad / Trianon

Trianon köper på Nydala i Malmö

Transaktioner Trianon har tecknat avtal om förvärv av en bostadsfastighet på Nydala i Malmö omfattande cirka 2 700 kvadratmeter fördelat på 44 lägenheter. Det underliggande fastighetsvärdet är 33 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Januari 2020

Avtal har tecknats om förvärv av fastigheten Lektorn 5 på Nydala i Malmö omfattande cirka 2 700 kvadratmeter fördelat på 44 lägenheter. Säljare är CA i Skåne AB och överenskommet fastighetsvärde uppgår till 33 miljoner kronor, vilket motsvarar ett värde på cirka 12 200 kronor per kvadratmeter.

Den förvärvade fastigheten är belägen i anslutning till Trianons övriga fastigheter på Hermodsdal och Nydala. Förvärvet sker i bolagsform. Tillträde av fastigheten planeras till den 31 januari 2020. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med bolagets policy.

– Förvärvet ligger i linje med vår strategi att förvärva bostadsfastigheter. Fastigheten kompletterar vårt bestånd på Hermodsdal och Nydala och passar väl in i vår förvaltningsmodell, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige