Image
Olof Andersson, vd för Trianon.
Olof Andersson, vd för Trianon. Bild: Malmö Stad / Trianon

Trianon köper på Nydala i Malmö

Transaktioner Trianon har tecknat avtal om förvärv av en bostadsfastighet på Nydala i Malmö omfattande cirka 2 700 kvadratmeter fördelat på 44 lägenheter. Det underliggande fastighetsvärdet är 33 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Januari 2020

Avtal har tecknats om förvärv av fastigheten Lektorn 5 på Nydala i Malmö omfattande cirka 2 700 kvadratmeter fördelat på 44 lägenheter. Säljare är CA i Skåne AB och överenskommet fastighetsvärde uppgår till 33 miljoner kronor, vilket motsvarar ett värde på cirka 12 200 kronor per kvadratmeter.

Den förvärvade fastigheten är belägen i anslutning till Trianons övriga fastigheter på Hermodsdal och Nydala. Förvärvet sker i bolagsform. Tillträde av fastigheten planeras till den 31 januari 2020. Förvärvet kommer att finansieras genom befintlig kassa samt genom upptagande av nya lån, i enlighet med bolagets policy.

– Förvärvet ligger i linje med vår strategi att förvärva bostadsfastigheter. Fastigheten kompletterar vårt bestånd på Hermodsdal och Nydala och passar väl in i vår förvaltningsmodell, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY