Image
Här på Sveavägen i Stockholm har Optimal, på uppdrag av Bonnier Fastigheter, hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en ny träningsaktör.
Här på Sveavägen i Stockholm har Optimal, på uppdrag av Bonnier Fastigheter, hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en ny träningsaktör. Bild: Optimal

Topputrustat gym till Sveavägen

Uthyrning Optimal har på uppdrag av Bonnier Fastigheter hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en träningsaktör på Sveavägen i Stockholm.
Publicerad den 23 Augusti 2013

Det är i Reces möbler tidigare lokaler som en ny träningsaktör tecknat hyresavtal gällande ett topputrustat gym.

– Det är en väldigt spännande lokal i två plan med många vinklar och vrår och vi har arbetat länge och intensivt med att hitta rätt aktör. Många har visat intresse, men fokus har varit på att hitta en bra aktör som tillför gatan och fastigheten något. Den nya hyresgästen är ett gym i det övre segmentet och det kommer att passa perfekt i denna fastighet, säger Kenneth Christensen, vd för Optimal.

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige