Image
Här på Sveavägen i Stockholm har Optimal, på uppdrag av Bonnier Fastigheter, hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en ny träningsaktör.
Här på Sveavägen i Stockholm har Optimal, på uppdrag av Bonnier Fastigheter, hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en ny träningsaktör. Bild: Optimal

Topputrustat gym till Sveavägen

Uthyrning Optimal har på uppdrag av Bonnier Fastigheter hyrt ut 1 500 kvadratmeter till en träningsaktör på Sveavägen i Stockholm.
Publicerad den 23 Augusti 2013
Annons
Image

Det är i Reces möbler tidigare lokaler som en ny träningsaktör tecknat hyresavtal gällande ett topputrustat gym.

– Det är en väldigt spännande lokal i två plan med många vinklar och vrår och vi har arbetat länge och intensivt med att hitta rätt aktör. Många har visat intresse, men fokus har varit på att hitta en bra aktör som tillför gatan och fastigheten något. Den nya hyresgästen är ett gym i det övre segmentet och det kommer att passa perfekt i denna fastighet, säger Kenneth Christensen, vd för Optimal.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY