Image
Täby Park.
Täby Park. Bild: Titania

Titania tecknar hyresavtal med Texas Longhorn i Täby Park

Uthyrning Titania har tecknat ett tioårigt avtal med Texas Longhorn för att öppna en ny restaurang i Titanias projekt Täby Boulevard i Täby Park. Den nya restaurangen kommer att vara belägen på bottenplan i fastigheten och är den tredje och sista restaurang som Titania planerat för.
Publicerad den 8 Mars 2024

Texas Longhorn i Täby Boulevard kommer att omfatta 195 kvadratmeter. Årshyran är satt enligt KPI för oktober 2023 och uppgår till 624 000 kronor (3 200 kronor per kvadratmeter) för 2024. Hyresgästens tillträde sker 1 juni 2024 och restaurangen planeras ha verksamheten igång under september 2024.

– Vi på Titania är stolta över att ha ingått detta spännande samarbete med Texas Longhorn. Avtalet är ett viktigt steg i vår strävan att skapa en restaurang-hub i bottenplan på vår byggnad, säger Wojciech Wondell, COO på Titania.

Förutom lokalerna där Texas Longhorn, Caliente Tapas Bar och Högdala Invest AB huserar, innehåller fastigheten även 226 bostäder och ett garage och är fullt uthyrd. Fastigheten färdigställdes i december 2023.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige