Image
Nu är det en vecka kvar att rösta fram finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Caia Cosmetics vann förra årets upplaga. På bilden: Anna Winbergh och Katarina Cygnaeus, båda från Humlegården Fastigheter, och Charlotta Skog och Jonna Flordal, från CJ Studio. Den 16 november utses 2023 års segrare i samband med Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm.
Nu är det en vecka kvar att rösta fram finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Caia Cosmetics vann förra årets upplaga. På bilden: Anna Winbergh och Katarina Cygnaeus, båda från Humlegården Fastigheter, och Charlotta Skog och Jonna Flordal, från CJ Studio. Den 16 november utses 2023 års segrare i samband med Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm. Bild: Anthon Näsström

Sveriges Snyggaste Kontor: En vecka kvar att rösta – tätt i toppen

Stora Kontorsdagen I dag är det exakt en vecka kvar att rösta fram finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Hela 85 kontor har nominerats – vilket är nytt rekord. Efter nästa fredag, den 3 november, presenteras de tio finalisterna och den 16 november, på Stora Kontorsdagen utses den slutliga segraren.
Publicerad den 27 Oktober 2023

Hittills har det kommit in närmare 40 000 röster på de 85 nominerade kontoren! Och det är jämnt i toppen så se till att rösta fram din favorit senast nästa fredag.

Se årets nominerade kontor och rösta på din favorit här.

Äran och uppmärksamheten att vinna Sveriges Snyggaste Kontor har, enligt flera av vinnarna, stor inverkan på företagets image och attraktivitet som arbetsgivare, inte minst i ett rekryteringsskede.

Sveriges Snyggaste Kontor arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Segraren utses på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 16 november. Besökarna kommer att rösta fram den slutliga segraren i en spännande omröstning.
Du kan anmäla dig till dagen här.

Här kan du läsa mer om programmet och här om de medverkande talarna.

Stora Kontorsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Stockholm Business Region.
Partnerföretag är: Annell, Citymark Analys, Götessons Design Group, Rekomo, Andersson System och Afry. Läs mer om dem här.

Samtliga års vinnare av Sveriges Snyggaste Kontor:
2022: Caia Cosmetics, Stockholm
2021: King, Stockholm
2020: Axis Communications, Lund
2019: Kindred, Stockholm
2018: Atrium Ljungberg, Stockholm
2017: SEB, Solna
2016: Dice, Stockholm
2015: Collector, Göteborg
2014: Arcona/Exengo, Stockholm
2013: Microsoft, Kista
2012: Ideas, Malmö
2011: Dice, Stockholm

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Kontorsdagen 2024

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 13 november, 09.00-16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partners:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige