Image
Padelsporten växer fort i Sverige.
Padelsporten växer fort i Sverige. Bild: PDL Center

Svenska Handelsfastigheter hyr ut 6 100 kvadratmeter till Nordic Wellness

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter tecknar ett tioårigt hyresavtal med Nordic Wellness avseende en lokal om cirka 6 100 kvadratmeter vid Ingelsta Marknad i Norrköping. Det är Svenska Handelsfastigheters sjätte hyresavtal med Nordic Wellness som är hyresgäst även i Gävle, Kristianstad och Umeå samt på två platser i Kungsbacka.
Publicerad den 29 Mars 2021

Hyresavtalet avser lokaler för Nordic Wellness padelverksamhet med beräknad öppning 1 juli 2021.
– Vi ser framemot att välkomna Nordic Wellness till Ingelsta Marknad. Gymkedjan utgör ett bra komplement till utbudet vid våra handelsplatser och bidrar till goda flöden även utanför normala öppettider. Då Nordic Wellness är hyresgäst hos Svenska Handelsplatser på flera orter har vi god förståelse för deras behov, säger Thomas Holm, vice vd för Svenska Handelsfastigheter.

– Jättekul att öppna ett stort padelcenter på ett riktigt bra läge i Norrköping. Vi vet att det är ett gott naturligt flöde med människor i området och vi tror att vi kommer att bidra med ett härligt padelcenter. Med 270 gym och tolv padelcenter bidrar vi till att öka den svenska folkhälsan, säger Magnus Wilhelmsson, vd för Nordic Wellness.

– Vi är väldigt nöjda med Svenska Handelsfastigheter som hyresvärd och vi ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Svenska Handelsfastigheter är representerat i 66 kommuner över hela landet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Eon skriver avsiktsförklaring kring omfattande hamnsamarbeten

Bygg/Arkitektur Avsiktsförklaringen innehåller ett antal samarbeten i Malmö hamn och möjliga markbyten inom kommunen samt en markreservation till Eon på cirka 140 000 kvadratmeter. Fastighetssverige berättar mer om det tunga avtalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige