Image

Sveareals första Green Building-fastigheter

Bolag Sveareal har fått två fastigheter, en i Årsta i Stockholm samt en i Östra Hamnen i Malmö, Green Building-certifierade.
Publicerad den 19 December 2011
Claes Malmkvist. Bild: Sveareal. Bild: Sveareal
Claes Malmkvist. Bild: Sveareal.

Det är en av Sveareals fastigheter i Årsta i Stockholm samt en i Östra Hamnen i Malmö som nu uppfyller alla ställda krav och kriterier för att certifieras enligt Green Building.

Sveareal har genomfört energibesparande åtgärder i syfte att sänka energiförbrukningen. Detta ger stora besparingar för både hyresgästerna och Sveareal, samtidigt som det bidrar till en hållbar framtid.

- Detta är våra första fastigheter som certifieras och vi kommer nu att öka takten kommande år. Vi är stolta över att kunna presentera fastigheter som trots några år på nacken ändå har en naturlig plats i ett framtida klimatvänligt fastighetsbestånd, avslutar Sveareals vd Claes Malmkvist.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige