Image

Sveareal förlänger 40 000 kvadrat i Tumba

Uthyrning Alfa Laval har förlängt avtalet med Sveareal gällande etableringen i Tumba om drygt 40 000 kvadratmeter kontor, laboratorier, verkstäder och lagerytor. Det nya avtalet gäller till 2022.
Publicerad den 12 Juni 2014

- Vi är väldigt nöjda att vi i den här långsiktiga lösningen lyckats säkerställa vårt framtida lokalbehov med ändamålsenliga lokaler till en marknadsmässig kostnad. Det finns också möjligheter att expandera vid ett framtida behov, säger Thomas Larsson, group real estate manager, Alfa Laval.

- Alfa Laval är en stor och viktig hyresgäst för oss och vi är glada att de har valt vår fastighet för sin verksamhet även i fortsättningen, säger Viveka Frankendal, marknadsområdeschef Öst på Sveareal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige