Image
Björn Rosengren och Carl Bildt köper aktier i Fastator.
Björn Rosengren och Carl Bildt köper aktier i Fastator. Bild: Fastator

Styrelse och ledning investerar i Fastator

Ekonomi/Finansiering – Fastators fantastiska tillväxtresa har sin grund i ett lysande teamarbete. Så det är med stor glädje som jag också ser hur detta team fortsätter att investera i Fastator, ett kvitto på teamets fasta tro och förväntan på det egna arbetet och bolagets fortsatta tillväxtresa, kommenterar Joachim Kuylenstierna, VD Fastator.
Publicerad den 31 Juli 2020

Carl Bildt, styrelseledamot i Fastator sedan 2015, kommenterar sitt engagemang:

– Jag har sett bolagets utveckling sedan jag gick in styrelsen för ett antal år sedan. Som insynsperson i ett snabbrörligt bolag är det dock sällan man får tillfälle att investera större poster, så när tillfälle nu gavs var det självklart att ta möjligheten.

Antalet aktier och röster i Fastator har ändrats till följd av registrering av bolagets tidigare kommunicerade företrädesemission och nyttjande av teckningsoptioner.

Inom ramen för emissionerna tecknades totalt 315 369 aktier.

Fastators styrelse och ledning tecknade sig för aktier enligt följande tabell:

Svante Bengtsson, vice VD 83 000 aktier för 6 424 200 kr

Anders Mossberg, ledamot 54 203 aktier för 4 195 312 kr

Carl Bildt, ledamot 41 344 aktier för 2 276 026 kr

Björn Rosengren, ordföranden, 39 706 aktier för 3 073 244 kr

Christoffer Strömbäck, CFO 10 964 aktier för 848 614 kr

Utöver styrelse och ledningsgrupp tecknade nyckelpersoner 86 152 aktier.

Efter emissionerna uppgår aktiekapitalet i Fastator per den 31 juli 2020, den sista handelsdagen i månaden, till 22 937 104,60 kronor, fördelat på 14 335 690 aktier. Bolaget äger inga egna aktier.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige