Image
Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Norden.
Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Norden. Bild: SBS

Studentbostäder gör fyra nyckelrekryteringar – värvar två från Amasten

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter att förstärka organisationen med fyra nyckelrekryteringar inför bolagets expansion. Genom värvningarna tillförs gedigen kompetens och erfarenhet inom hållbarhet, IT/digitalisering samt redovisning, vilket är viktigt inför fortsatt tillväxt och internationalisering.
Publicerad den 25 Augusti 2021

David Svensson blir bolagets nya CFO. Han kommer tidigare från rollen som Controller från Amasten och har en bred kompetens och gedigen bakgrund inom redovisning och rapportering för börsbolag.

Magnus Jägre träder in i en ny roll som bolagets hållbarhets- och innovationschef. Han kommer närmast från Amasten och rollen som IT- och hållbarhetschef. Han var tidigare CIO hos Rikshem och dessförinnan global driftschef på H&M IT.

Peter Bergåse och Mikael Lundmark rekryteras som IT-tekniker och kommer att ansvara för support, drift och implementering av nya planerade digitala lösningar.

– Det känns verkligen roligt att vi lyckats attrahera så duktiga kollegor. Genom dem kan vi öka takten ytterligare och stärka kompetensen i centrala delar i bolaget. Med en stärkt ekonomi- och hållbarhetsfunktion ser jag fram emot att ta många stora kliv framåt i höst tillsammans, säger Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Norden.

Startdatum för tjänsterna är från och med den 1 september.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige