Image
Claudia Wörmann, Maria Pleiborn, Katarina Liljestam Beyer och Rahel Belatchew utgör panelen om framtidens bostäder på Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september på At Six.
Claudia Wörmann, Maria Pleiborn, Katarina Liljestam Beyer och Rahel Belatchew utgör panelen om framtidens bostäder på Stora Bostadsdagen STHLM den 30 september på At Six.

Stora Bostadsdagen STHLM: Två veckor kvar – de stora framtidsfrågorna diskuteras

Stora Bostadsdagen Om två veckor i dag, den 30 september, är det dags för Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm. Det är här du uppdaterar dig på det allra senaste inom sektorn samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter!
Publicerad den 16 September 2021

Om två veckor, den 30 september, är det dags för Stora Bostadsdagen på At Six i Stockholm. Passa på att uppdatera dig på det senaste som händer inom segmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. En panel med välkända branschpersoner kommer under dagen att prata om framtidens bostadsmarknad ur flera olika perspektiv. I panelen möter vi Rahel Belatchew, vd och grundare, Belatchew Arkitekter, Maria Pleiborn,, seniorkonsult, WSP, Claudia Wörmann, boendeekonom, SBAB och Katarina Liljestam Beyer, vd, Colive.

Säkra din plats här! (Utnyttja gärna vår mängdrabatt: gå fyra betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är TMPL.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/



Partner:



Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige